Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Situata in satul Vulturul (fost Vaideei), comuna Maliuc, jud. Tulcea, in dreptul milei 26 pe partea stinga a canalului navigabil Bratul Sulina, pensiunea Delta Magic are un bun amplasament, avand de o parte si de alta fondurile de vanatoare Rusca si Papadia. La nord se invecinaneaza cu o fosta ferma piscicola de circa 500 Ha, iar la vest si la nord-vest cu o padure de plopi canadieni, ceea ce ofera posibilitati pentru pescuit si vanatoare, dar si pentru plimbari sau drumetii in scopul de a vedea fauna si flora specifice Deltei Dunarii.
In apropiere de pensiune se gasesc locuri deosebite ce pot fi vizitate cu vaporasul sau barca cu motor: lacurile Fortuna, Baclanesti si Gorgova, canalul Sontea, Dunarea Veche si satul Mila 23, canalul Stipoc si Schitul Sf. Atanasie, localitatile Maliuc, Gorgova, Crisan, Caraoman. La sud, pe malul fluviului, sunt salcii ce asigura intimitatea locatiei. In departare se profileaza muntii Mahmudiei-Bestepe, cei mai vechi - era hercinica - din Europa.
Pe langa confortul deosebit la cazare, format din 9 camere cu un pat triplu, fiind dotate cu: grup sanitar propriu cu cabina dus, TV, internet wifi, gemuri cu plase tantari, pensiunea dispune de:
Restaurant cu capacitatea de 30 persoane.BarPiscinaTerasa de varaGratarLoc de parcare, situat in locatie, curte de circa 5000 mp, imprejmuita si cu paza asigurata,peridocuri si barci.Locuri amenajate cu mese, banci, scaune, sezlonguri in aer liberCa misiune pensiunea doreste ca turistii sa fie satisfacuti de sejurul oferit precum siimbunatatirea conditiilor in ceea ce priveste oferta turistica. De asemenea, foarte importante pentru conducerea pensiunii sunt si atitudinea angajatilor, amabilitatea si profesionalismul acestora

Se organizeaza zilnic plimbari in Rezervatia Delta Dunari, pretul variind in functie de gradul de ocupare al barci si durata excursiei. Ca ex va putem da: O barca de 10 pers pentru 4 ore pretul este de 85 lei/pers.
Transportul de la Tulcea se poate face in urmatoarele feluri:
-Cu vaporul din Tulcea (www.navrom.ro) cost pers. 27 lei Tulcea - Maliuc de unde urmeaza un transfercu barca de la Tulcea la Vulturu, pret 15 lei/pers.La fel si returul
-Cu barci rapide din Tulcea, direct la Vulturu in fata pensiuni, 50 lei/pers.Necesita rezervare in avans,recomandam aceasta optiune.
-Cu masina proprie, de la Tulcea la Nufarul ( aprox.17 km pe sosea), traversare cu bacul la Nufarul, (insezon trece la 30 min, cost 24 lei masina+1 leu pers), dupa care urmeaza un drum pietruit de aprox. 15km pana in Localitatea Partizani, urmat de un drum pe camp cu lungimea de 7 km. Nu recomandam aceasta varianta.
Penstru accesul cu masina in rezervatie se achita o taxa (www.arbdd.ro) .
Pentru pescuit se achita o taxa (www.arbdd.ro) Accesul in rezervatie costa 1 leu/pers/zi (www.arbdd.ro)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.