Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA FANTASY AQUAPARK HOTEL SPA


Descriere

Descriere hotel:
Este situat pe malul marii, la 10 km de centru Kusadasi, la 55 km de aeroportul din Izmir si 110 km de aeroportul din Bodrum.
Camere hotel:
Hotelul are 2 zone: World Hotel si Club Hotel. In World Hotel (constructii mai noi) camerele sunt mai moderne si un pic mai mari decat cele din zona Club. Club Hotel are in total 362 camere din care: 110 duble room, 102 family room, 148 family suite, 2 vile Club Room (25 m2) - 1 pat dublu si 1 pat single, gresie, aer conditionat individual, balcon,TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wirelless (cu plata).
Au vedere la piscina sau gradina. (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati) Club Family Room (32 m2) - 1 pat dublu, 1 pat single, 1 canapea extensibila, gresie sau mocheta, aer conditionat individual sau centralizat, balcon, TV satelit, minibar (cu plata), seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata). Au vedere la piscina sau gradina (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati) Club Family Suite Room (37 m2) - 2 dormitoare separate, 1 pat dublu si 2 paturi single sau 1 pat dublu si 1 pat single cu o canapea, balcon, aer conditionat individual sau centralizat, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata). Au vedere la piscina, gradina sau vedere la mare (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati) World hotel are in total 506 camere din care: 130 duble room, 322 family room, 8 family suite, 36 deluxe room World Room (29 m2) - 1 pat dublu, un pat single, balcon, mocheta, aer conditionat central, TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata). Au vedere la piscina, gradina sau vedere la mare (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati) Family World Room (35 m2) - 1 pat dublu, 1 pat single si 1 canapea extensibila sau 1 pat dublu si 2 canapele extensibile sau 1 pat dublu si 2 paturi single, aer conditionat central, mocheta, balcon, TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata).
Au vedere la piscina, gradina sau vedere la mare (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati) Superior room 1 pat dublu si 1 pat single, gresie sau mocheta, aer conditionat individual sau centralizat, balcon,TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wirelless (cu plata). Au vedere la piscina sau gradina. (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati) Mini barul este contra cost pentru toate tipurile de camere. Atentie! Acesta va fi gasit blocat, deblocarea lui se face doar de la receptia hotelului. Orice plangere legata de factura de la mini bar trebuie depusa la receptie pana la ora 24:00.
Facilitati hotel:
Fara plata: parcare, sali de conferinta, sauna, baia turceasca si baia de aburi (gratuit doar pentru oaspetii cazati in camerele CLUB); Cu plata: bauturile imbuteliate, bauturile din import si fresh - urile, baia turceasca si baia de aburi (cu plata doar pentru oaspetii cazati in camerele WORLD), internet cafe, inchirieri de masini, servicii medicale, internet WI - Fi in camere si receptia hotelului, telefon. Plaja - Privata, lata si lunga de 400 de m, cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si saltelele sunt gratuite la Aquapark, pe plaja si la piscine. Piscine - 6 piscine dintre care 4 exterioare si 2 interioare. Toate piscinele din complex au sectione pentru copii. Piscina interioara din complexul World are un mini aquapark. Aquapark - are 30 de tobogane si o capacitate de 4000 de pax. Intrarea este gratuita pentru oaspetii hotelului intre 10:30-18:00. Toate bauturile si preparatele culinare sunt contra cost. Oaspetii hotelului trebuie sa foloseasca cartea de credit (limita 300 lire turcesti; consumatia care depaseste aceasta limita se plateste cash) pe care o primesc la receptie la check-in. Sporturi si activitati: Fara plata: aquapark, fitness center, miniclub (4-12 ani), junior club (13-16 ani), darts, fotbal, basket, volei, canoe, hidrobicicleta, minigolf, tir cu arcul, boccia, tenis, tenis de masa, windsurf cu licenta, programe de animatie pe timpul zilei si seara, karaoke, aerobic, jocuri la piscine, petreceri in gradina si la piscina, spectacole musicale si de varietati, seri turcesti si dans din buric, cinema si muzica live. Cu plata: sala de jocuri, bowling, billiard, calarie, scufundari, sporturi de apa, echipametul de tenis si nocturna..

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.