Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.


TOAMNA IN MARAMURES

PERIOADA 06 – 08 octombrie 2023

Reducere : 50 lei/pers. pentru un avans de 300 lei/pers, pana la 01 august 2023
ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA / CARD !!!!!


TRASEU: Pitesti - Rm Valcea - Sibiu – Cluj – Napoca - Barsana – Ocna Sugatag - – Vadul Izei - Sighetul Marmatiei – Sapanta , Cluj-Napoca -Sibiu - Pitesti

OBIECTIVE : Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei – Muzeul Satului Maramuresean, Manastirea Sapanta Peri, Cimitirul Vesel, Vadul Izei - vizita la o gospodarie taraneasca.

Ziua 1. Se pleaca pe valea Oltului spre Tara Maramuresului .

- Vizitam Manastirea Barsana, unul din obiectivele religioase de referință din Maramureș.

Cazare si cina la pensiune 3 * in Ocna Sugatag .

Ziua 2. Mic dejun .

- Vizita la o gospodarie taraneasca in - Vadu Izei, un loc unde tradițiile se păstrează, iar obiceiurile se transmit din generație în generație.

- Sighetul Marmatiei - Muzeul Satului Maramuresean

- Manastirea Sapanta Peri

- Cimitirul Vesel

- Seara festiva maramureseana cu muzica live si foc de tabara.

- poze in port popular maramuresean

Cazare cu cina festiva si muzica live in Ocna Sugatag.

Ziua 3. Micul dejun, Plecare spre casa cu o scurta pauza de pranza in Targu Mures .

Intoarcerea in Pitesti in cursul serii ,in functie de trafic.

PRET : 1050 lei/pers.loc in camera dubla

- Pensiunea nu acorda camera single.

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane . Pentru un numar de 25 de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 80 lei/pers. Aceasta conditie este acceptata de turistii inscrisi in excursie, automat, la semnarea contractului de servicii turistice

Conditii de plata- Avans pentru rezervare ferma la inscriere 300 lei pana la 01.08.2023 cu o reducere de 50 lei/pers. Diferenta pana la 15 septemnbrie 2023 . Avansul nu este

rambursabil !!

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Pretul include:

- transport cu autocar /microbuz

- cazare 2 nopti cu demipensiune la pensiune 3* in Ocna Sugatag

- insotitor de grup din partea agentiei

- Seara festiva maramureseana – include: cina festiva ,program artistic live .

- Vom putea face poze in costume populare maramuresene

Pretul nu include:

- intrarea la obiectivele turistice ,

- masa de pranz

- alte cheltuieli personale

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru persoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor

Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ; Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.


PELERINAJ DE TOAMNA

PERIOADA 29.09.2023 – 01.10.2023


Traseu: Pitesti – Rm. Valcea- Sibiu- Alba Iulia- Rimet – Cluj – Napoca - Gherla – Sibiu - Pitesti

Obiective : Manastirea Rimet , Manastirea Nicula, Manastirea Rohia , Manastirea Dumbrava.

Ziua 1. Plecare din Pitesti pe Valea Oltului spre manastirea Rimeti unul dintre cele mai vechi așezăminte călugărești din Transilvania. Ridicată în Munții Trascăului , pe lângă râul Geoagiului într-un loc numit de mocani „Valea Mănăstirii”. Bisericuța , numita si Catedrala Muntilor Apuseni , cu hramul Izvorul Tămăduirii poartă ascunse în zidurile-i firave nu puține taine. Mănăstirea și biserica s-au aflat sub protecția lui Matei Corvin , a voievodului Radu Vodă cel Mare, precum și a lui Mihai Viteazu , care a refăcut-o.

Ne continuam drumul spre Cluj- Napoca unde vom avea timp liber pentru plimbare si cina .

Cazare la hotel 3* in Cluj – Napoca

Ziua 2. Dupa micul dejun ne indreptam spre Gherla pentru a ajunge la Manastirea Nicula , un important centru de pelerinaj creștin din Ardealul de Nord. Biserica de lemn a mănăstirii, ulterior cea de zid, a adăpostit de-a lungul timpului Icoana de la Nicula pictată în anul 1681 de preotul rutean Luca din Iclod . Dupa ce ne reculegem la sfanta manasture Nicula , ne continuam drumul spre o alta manastire din “Tara Lapusului” . Mănăstirea Sfânta Ana-Rohia a luat ființă în anul 1923. Ctitorul ei este Nicolae Gherman, din satul de la poalele „Dealului viei”, deal pe care se găsește astăzi mănăstirea. Preotul ctitor a zidit mănăstirea în numele fiicei sale, Anuța, care a murit la vârsta de 10 ani.

Dupa vizita la Manastirea Rohia , ne intoarcem in Cluj , unde vom avea timp liber.

Cazare la hotel 3 * in Cluj - Napoca

Ziua 3. Mic dejun si plecare spre casa . Pe drum vom face un popas si la renumita Manastire Dumbrava care a fost ridicată în numai un an şi jumătate şi rivalizează cu cele mai celebre aşezăminte de acest fel din ţară. Părintele Teodor Crişan, ctitorul locaşului, a reuşit această performanţă cu sprijinul financiar al jucătorilor din echipa naţională de fotbal a României. În prezent, mănăstirea este ”casă” pentru copii orfani, bătrâni suferinzi şi chiar mame care au nevoie de ajutor.

Vom ajunge in Pitesti in cursul serii in functie de traffic.

TARIF : 795 lei/pers loc in camera dubla

280 lei/pers. loc in camera single

Nota : Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane .. Pentru un numar de 25 de platitori, de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 60 lei/pers.

.Aceasta conditie este acceptata de turistii inscrisi in excursie, automat, la semnarea contractului de servicii turistice.

Tariful include:

- transport cu autocar clasificat

- 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3 * in Cluj - Napoca

- asistenta din partea agentiei

Tariful nu include:

- masa de pranz si cina

- alte cheltuieli personale

Conditii de plata :Avans : 150 lei din pretul pachetului de calatorie la inscriere , pana la 01.08. 2023. Diferenta la 30 de zile inainte de plecare. Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Daca inscrierea intervine cu 30 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula

rezervarea.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Documentele necesare calatoriei : carte de identitate si cuponul de pensie ;

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru : camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune , in functie de insrierile existente sau ulterioare un partaj . In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale; In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

IMPORTANT !! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei. Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).


“ PE URMELE LUI MOS CRACIUN “

Targul de Craciun Iasi si Satul lui Mos Craciun – Negresti
PERIOADA 30 .11 – 02. 12. 2023


TRASEU: Pitesti- Targoviste – Focsani – Vaslui - Iasi – Negresti – Targu Neamt – Roman - Bacau – Focsani – Buzau – Targoviste - Pitesti

OBIECTIVE: Palatul Culturii Iasi, Bojdeuca din Ticau, Catedrala Mitropolitana cu moastele Sf. Paraschiva, Manastirea Trei Ierarhi, Manastirea Golia, Parcul Copou, Universitatea “Al. Ioan Cuza“, Targul de Craciun Iasi, Satul lui Mos Craciun – Negresti, Tgul Neamt , Manastirea Agapia si Manastirea Varatec

Programul detaliat:

Ziua1: Se pleaca din Pitesti prin Targoviste – Buzau – Focsani –. Ajungem in Iasi – capitala culturala a Moldovei . Seara timp liber pentru Targul de Craciun si cina .

Cazare Iasi la hotel 3 *

Ziua 2: Mic dejun, Vizita in Iasi: Bojdeuca lui Ion Creangă, care este o casă din cartierul Țicău , Iași , în care a locuit între anii 1872 și 1889 marele povestitor . Urmeaza , Manastirea Golia, o capodopera a arhitecturii iesene, așezământul ecleziastic care se prezintă ca o fortăreață tipic medievală . Ne continam vizita in Iasi la Manastirea “Sf. Trei Ierarhi” este cea mai frumoasa ctitorie a domnului Tarii Moldovei, Vasile Lupu, o adevarata simfonie a artelor in rugaciune, ...Catedrala Mitropolitana cu moastele “Sf. Paraschiva“ construcţie-simbol a ortodoxiei româneşti, Parcul Copou este cel mai vechi parc din Iași, situat pe dealul Copoului, faimos in lumea indragostitilor pentru Teiul lui Eminescu, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza (Sala Pasilor Pierduti), , este o universitate de stat din Iași și una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România situate in cartierul Copou.

Palatul Culturii - Ceasul din Turn . Palatul Culturii din Iași este o clădire emblematică, în perimetrul fostei curți domnești medievale moldovenești , pe locul fostului palat domnesc.

Timp liber pentru cina pplimbare prin Targul de Craciun. Cazare Iasi la hotel 3 *

Ziua 3 - Mic dejun , Plecare spre spre Satul lui Mos Craciu in Negresti Neamt . Muzeul temantic Ion Creanga Timp liber in Tg. Neamt pentru plimbare pein oras si cina.

Cazare in Tg. Neamt , hotel 3*

Ziua 4: Mic dejun, Plecare spre casa pe ruta: Targu Neamt , Manastirea Agapia si Manastirea Varatec.

PRET: 999 lei/pers. loc in camera dubla cu vedere normala

1150 lei/pers. loc in camera dubla cu vedere la Palatul Culturii

*Avans : 200 lei la inscriere, pana pe data de 15 august 2023

Diferenta cu 30 zile inainte de plecare

Avansul este nereturnabil .

PRETUL INCLUDE:

Transport cu autocar clasificat

- Cazare : 2 nopti la hotel 3* cu mic dejun in Iasi cu access la piscina hotelului

- 1 noapte la hotel 3* cu mic dejun in Targu Neamt

- Reprezentat din partea agentiei

PRETUL NU INCLUDE:

- Intrarea la obiectivele turistice

- masa de pranz si cina

- alte cheltuieli pesonale


Documentele necesare calatoriei : carte de identitate si cuponul de pensie ;

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru : camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune , in functie de insrierile existente sau ulterioare un partaj .

In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale;

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

IMPORTANT !! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor

Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.Bootstrap Image Preview

Traseu: Pitesti –Craiova- Drobeta Turnu-Severin - Eselnita – Oravita – Anina – Orsova – Craiova - Pitesti

Obiective: Plimbare cu salupa pe Dunare , Simeringul Banatean – Oravita – Anina ,

Cascada Bigar, Manastirea Sf. Ana – Orsova , Craiova – centrul vechi.

29.09 - 01.10.2023 IULIE 2023 2 NOPTI CU 3 ZILE

TARIF : 995 lei/pers. loc in camera dubla

Avans 250 lei/pers. pana la 01 august 2023

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane .

- Pensiunea nu acorda camere single.

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane .

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane Pentru un numar de 25 de platitori, de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 50 lei/pers. sau de a anula excursia

Pretul include:

2 nopti cazare, cu demipensiune in Dubova -pensiune 3*

- Cafea la mic dejun si un pahar de 200 mil vin la cina , incluse in pret

- Transport autocar

- Insotitor grup din partea agentiei

Tariful nu include:

− intrarea la obiectivele turistice

− Acces piscina : 25 lei/pers.

− Croaziera pe Dunare

− Bilet dus Simeringul Banatean de la Oravita la Anina

- alte cheltuieli personale

Conditii de plata- Avans pentru rezervare ferma la inscriere 400 lei pana la 01 mai 2023.

Diferenta pana la 15 iunie 2023

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Conditii de plata- Avans pentru rezervare ferma la inscriere 250 lei pana la 01 august

2023. Diferenta cu 30 de zile inaite de plecare

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Program detaliat :

Ziua 1: Plecare din Pitesti spre Clisura Dunarii .Vom merge direct la cazare , la o pensiune intr-un cadru natural , pe malul Dunarii , cu piscina acoperita si incalzita . Vom incepe sejurul nostru cu plimbare cu salupa care dureaza putin mai mult de 1 ora si cuprinde urmatoarele obiective : Cazanele Mici, Statuia lui Decebal, Manastirea Mraconia, Golful Dubovei, Cazanele Mari, Grota Veterani, Pestera Ponicova si retur.

Cazare si cina in Dubova la pensiune 3*.

Ziua 2: Dupa micul dejun ne pregatim pentru plimbare cu Semeringul Banatean de la Oravita la Anina . Calea ferată Oraviţa-Anina se întinde pe o lungime de 34 km zburând peste culmile montane, peste cele 10 viaducte, unele dintre ele adevărate opere de artă.

Cel mai frumos viaduct este cel de la Jitin.

Acolo unde nu a permis terenul, au fost săpate 14 tunele prin stâncă.

Cel mai lung tunel fiind cel de la Gârlişte cu o lungime de 660m.

Dupa aceasta minunata plimbare cu trenul din vechiul Banat , vom merge pe urmele legendei Cascadei Bigar de pe Cheile Nerei din Muntii Aninei .

Ne intoarcem la pensiune pentu cina .

Cazare cu mic dejun si cina in Dubova, la pensiune 3*.

Ziua 3: Mic dejun. Ne luam ramas bun de la Dunare si mergem in Orsova pentru a vizita Manastirea sf. Ana asezata pe defileul Dunarii, unul dintre cele mai frumoase locuri naturale din tara noastra. Asezamantul monahal este o manastire de maici, de pe coama Dealului Mosului, care domina orasul Orsova.

Dupa ce ne vom reculege la frumoasa manastire , plecam spre casa cu un scurt popas in Craiova pentru a servi masa de pranz in centrul vechi.

NOTA : Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru persoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului.

Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului. In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ;

- camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la ContractBootstrap Image Preview

TRASEU: Pitesti- Sibiu – Ciucea Oradea – Tg Mures- Pitesti

OBIECTIVE: Ciucea – Oradea – tur pietonal centrul vechi : Biserica cu Luna, Palatul

Vulturul Negru, Palatul Episcopal Greco – Catolic , Palatul Primariei, Biserica Sf. Ladislau, ; Targu Mures -centru

16-18 iunie 2023 – 2 nopti cu 3 zile

PRET: 890 lei/pers. loc in camera dubla

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane .. Pentru un numar de 25 de platitori, de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul sau de a anula excursia

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Pretul include:

- transport cu autocar clasificat

- cazare 2 nopti cu mic dejun la hotel 3* in Oradea

- insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

- intrarea la obiectivele turistice

- masa de pranz si cina

Conditii de plata : 250 lei din pretul pachetului de calatorie la inscriere pana la 01 aprilie. Diferenta la 30 de zile inainte de plecare

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Daca inscrierea intervine cu 30 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Program detaliat :

Ziua 1. Plecare pe Valea Oltului pe ruta Sibiu- Turda pentru a vizita municipiul Oradea, cel mai important centru cultural al regiunii Crisana, orasul palatelor somptuoase si frumos colorate care ne amintesc de aristocratia dinaintea primului Razboi Mondial.

Inaite de a ajunge in orasul de pe Crisul Repede, vom face o vizita la Ciucea la Conacul marelui poet transilvanean Octavian Goga , Complexul este format din : Canacul Goga , Casa de oaspeti, Manastirea, Biserica din lemn si Monumentul iubirii. Dupa cazare va fi timp liber in Oradea

Cazare la hotel 3* in Oradea “

Ziua 2. Mic dejun Vom incepe sa cunoastem Oradea cu vizitarea unui obiectiv deosebit: muzeul Francmasoneriei . Cladirea unde este amplasat obiectivul este una dintre cele mai deosebite exemple de arhitectură din Oradea.

Pentru ca este o zi dedicate municipiului Oradea vom vizita unul dintere cele mai frumoase ansambluri arhitectonice format din: Palatul Baroc , Catedrala Romano – Catolica, Gradina peisagistica in stil englezesc, Sirul canonicilor. Vom urca si la Cetatea Oradea.

Vom servi masa de pranz la una din terasele frumoase din centru vechi al orasului .

Dupa pauza de masa vom ramane in centru orasului pentru un tur pietonal si pentru a admira frumoasele cladiri ale orasului de pe Crisul Repede. Vom admira Biserica cu Luna , Palatul Vulturul Negru, Biserica Sf. Ladislau, Palatul Primariei, Casa Darvas la Roch.

Timp liber pentru cina. Cazare cu mic dejun la hotel 3* in Oradea .

Ziua 3. Mic dejun si plecam din nou la drum pentru a ne intoarce acasa, Vom face un popas in orasul Targu Mures pentru tur pietonal si pauza de masa .

IMPORTANT !! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate

acoperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obiectelor personale

Documentele necesare calatoriei : carte de identitate si talonul de pensie;

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului.

Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.


Bootstrap Image Preview

Imbarcari :

- Pitesti – parcarea Finante Publice – str. Egalitatii

- Ramnicu Valcea – Autogara CTL - str. Ferdinand

- Calimanesti - Hotel Central

- Vestem - Subway - MOL

- Sebes - Autogara Sebes

- Acceptam tichete/card de vacanta

TRASEU: Pitesti – Sibiu - Medias – Sovata – Sibiu – Pitesti

OBIECTIVE: Sovata – plaja si plimbare prin parcul cu lacuri , plimbare cu trenuletul prin statiune, plimbare cu mocanita de la Sovata la Campul Cetatii - pentru cine doreste.

27 - 31 IULIE 2023 - 4 nopti cu 5 zile

PRET: 1670 lei/pers.camera dubla ,

490 lei/pers. supliment camera single ,

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar, contra cost, 40 lei/persoana.

Conditii de plata

- Avans pentru rezervare ferma la inscriere 600 lei pana la 01 iunie 2023. Diferenta pana la 10 iulie 2023

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane . In conditiile in care nu se intruneste numarul minim de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 50 lei/pers. sau de a anula excursia

Pretul include :

- transport autocar clasificat

- 4 nopti cazare cu demipensiune la hotel 3 * in Sovata

Pretul nu include :

- intrarea la lacuri

- masa de pranz

- alte cheltuieli personale

- NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Program detaliat :

Ziua 1: Se pleaca spre Sovata, pe ruta Sibiu – Medias. Dupa cazare , timp liber in Sovata. Se poate face plaja sau o plimbare in frumosul parc cu lacurile sarate . Cazare cu cina in Sovata – hotel 3 *

Ziua 2: , Ziua 3, Ziua 4 Dupa micul dejun, vom avea program de relaxare in Sovata pentru plaja si baie la Lacul Negru sau Lacul Ursul . Cazare cu demipensiune in Sovata – hotel 3*

Ziua 5. Se pleaca spre Pitesti cu o pauza in Tg. Secuiesc pentru pauza de masa si pentru a vizita Muzeul Papusilor si Muzeul Breslelor si pentru a servi masa de pranz.

NOTA : daca se doreste achizitionarea de pachet balneo , se poate face la Baza de tratament a Lacului Negru , numai cu cartea de identitate si in conditiile impuse de la acea data, cu programare telefonica la cabinetele bazei de tratament. Lacurile si Baza de tratament se deschid in jurul datei de 20 - 25 iunie 2022.

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii,

independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor

Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului.

Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.Bootstrap Image Preview

TRASEU : Pitesti – Targoviste – Ploiesti – Pitesti

OBIECTIVE : Slanic Prahova – plaja , plimbare prin statiune , pentru cine doreste se poate vizita Salina Prahova, Muntele de Sare sau Muzeul Sarii.

12 -15 AUGUST 2023- 3 nopti cu 4 zile

TARIF : 1100 lei / pers. -pentru un grup de minim 30 pers. loc in camera dubla

Nu acorda camere single .

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane .. Pentru un numar de 25 de platitori, de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 50 lei/pers. sau de a anula excursia

Pretul include :

Transport cu autocar clasificat

3 nopti cazare cu mic dejun la resort 3* in Slanic Prahova

Acces la piscina cu apa dulce si la lacul cu apa sarata din resort

Reprezentant agentie

Pretul nu include :

Masa de pranz

Intrarea la alte lacuri

Intrarile la obiectivele turistice

Alte cheltuieli personale

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Program detaliat :

Ziua 1: 12.08.2023 Se pleaca spre Slanic Prahova pe ruta Targoviste –Ploiesti - Slanic Prahova

Dupa cazare , la un resort cu piscina cu apa dulce si un lac cu apa sarata , va fi timp liber pentru plaja si baie sau pentru plimbare prin statiune . Cazare in Slanic Prahova– hotel 3 *

Ziua 2 -13.08.2023 si Ziua 3- 14.08.2023 . Dupa micul dejun, vom avea program de relaxare in Slanic pentru plaja si baie la lacurile sarate din statiune : Baia Verde, Baia Rosie , Baia Baciului sau Lacul Miresei .

Pentru cine doreste se pot face plimbari individuale la Muntele de Sare sau se poare vizita Salina Prahova sau Muzeul Sarii. Cazare cu mic dejun in Slanic – hotel 3*

Ziua 4. Mic dejun. Se mai pot prinde cateva ore de balaceala pana la ora plecarii la lacul din cadrul resortului. Se pleaca spre Pitesti cu o pauza in Targoviste.

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru : camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune , in functie de insrierile existente sau ulterioare un partaj .

In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale;

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

IMPORTANT !! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de

transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tari respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ;

- camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.


Bootstrap Image Preview

TRASEU: Pitesti –Sibiu- Alba Iulia- – Albac – Rosia Montana - Vidra de Sus – Campeni –Deva – Lainici – Pitesti

OBIECTIVE : Manastirea Crisan, Casa memoriala Gheorghe Crisan , Rosia Montana -

Galeriile Romane , Cascada Pisoaia, Casa Memoriala “Avram Iancu “ – Vidra de Sus ,

Campeni , Panteonul Motilor - Tebea.

13 – 15 OCTOMBRIE 2023 – 2 nopti cu 3 zile

TARIF 890 lei/pers , loc in camerea dubla – Nu se accepta camera single .

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane. Pentru un numar de 25 de platitori, de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 50 lei/pers. sau de a anula excursia

Pretul include:

- transport cu autocar clasificat

- cazare 2 nopti cu demipensiune la hotel/pensiune 3* in Albac

- seara folclorica cu cina traditionala ( doua feluri de mancare , desert, afinata si vin ) , cu muzica live cu instrumente specifice Tarii Motilor

- foc de tabara

- insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

-intrarea la obiectivele turistice

-masa de pranz

-alte cheltuieli personale

Conditii de plata : - 200 lei din pretul pachetului de calatorie la inscriere , pana la 15 august 2023.

Diferenta la 30 de zile inainte de plecare. Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Daca inscrierea intervine cu 30 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Documentele necesare calatoriei : carte de identitate si cuponul de pensie ;

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Program detaliat :

Ziua 1. Plecare din Pitesti spre Albac - Muntii Apuseni .

Vizitam Manastirea Crisan si Casa Memoriala Gheorghe Crisan -unul dintre conducatorii

Rascoalei taranesti din Tara Motilor : Horia-Closca si Crisan

Cazare cu cina in Albac , hotel 3*

Ziua 2. Mic dejun .

Rosia Montana – Galeriile Romane Cascada Pisoaia Casa Memoriala Avram Iancu – Vidra de Sus

Seara folclorica cu cina traditionala muzica live cu instrumente traditionale din Tara Motilor si foc de tabara

Cazare cu demipensiune in Albac hotel 3*


Ziua 3 : Mic dejun.

In drum spre casa vom face vom poposi la PANTEONUL MOTILOR – TEBEA (Gorunul lui Horea , Mormantul lui Avram Iancu )

In cursul serii vom ajunge in Pitesti

Documentele necesare calatoriei : carte de identitate si cuponul de pensie ;

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru : camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune , in functie de insrierile existente sau ulterioare un partaj .

In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale;

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

IMPORTANT !! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

PE VALURILE DUNARII - EXCURSIE DELTA DUNARII
Seara traditionala tulceana cu ansamblul “ Baladele Deltei “
1270 lei/pers


15 - 17 SEPTEMBRIE 2023 2 nopti si 3 zile

Acceptam tichete de vacanta / card vacanta

TRASEU : Pitesti – Bucuresti – Fetesti – Tulcea – Niculitel – Slobozia - Pitesti

OBIECTIVE : Rezervatia Deltei Dunarii pana la varsarea Dunarii in Marea Neagra, Orasul Sulina , Manastirea Cocos, Manastirea Saon,Manastirea Celic Dere.

Ziua 1 – Ne deplasam de la Pitesti spre Tulcea . Cazare la hotel . Seara traditionala tulceana cu cina festiva si spectacol cu muzica live cu Ansamblul “Baladele Deltei “ . Cazare cina festiva la hotel 4 * in Tulcea .

Ziua 2 . Mic dejun , Excursie aproximativ 10 ore in Rezervatia Deltei Dunarii pe traseul : Tulcea – Canal Mila 36 – Lacul Carasu – Lacul Potcoava – La Cotete ( lacul cu pasari )- Canal

SIF – Lacul Radacinosu – Lacul Mesteru - Canal Sontea Veche – Lac Nebunu – Lac Baclanesti – Lac Fortuna - Mila 23 Sat – Lacul Trei Iezere – Lacul Bogdaproste- Canal Dunarea Veche – Canal Sulina – varsarea Dunarii in Marea Neagra . Vizita 1 ora , orasul Sulina . La Mila 23 vom avea masa pescareasca intretinuta de muzica lipoveneasca live de Ansamblul Rusalka . Ne intoarcem in Tulcea. Timp liber pentru cina . Cazare cu mic dejun la hotel 4 * in Tulcea .

Ziua 3. Micul dejun. Din Tulcea vom pleca spre Niculitel pentru a ne reculege la frumoasele manastiri dobrogene : Cocos , Saon si Celic – Dere. In cursul serii vom ajunde in Pitesti

TARIF :- 1270 lei /pers. loc in camera dubla

- 200 lei /pers. supliment camera single

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane . Pentru un numar de 25 de platitori, de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 50 lei/pers. sau de a anula excursia

Conditii de plata - Avans pentru rezervare ferma la inscriere 400 lei pana la 1 iunie 2023. Diferenta pana la 25 august 2023

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana. Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii . Daca inscrierea intervine cu 30 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea. Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Pretul include :

- Transport cu autocar clasificat

- 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel - 4* in Tulcea

- acces la sala de fitness, sauna si jocuri( sah, table,carti,rummy)

- seara festiva tulceana cu cina si muzica live cu Ansamblul“Baladele Deltei”

- O masa de pranz pescareasca la Mila 23 cu muzica lipoveneasca live

- Excursia de 10 ore si biletul de intrare in Rezervatia Deltei Dunarii .

- Vizita la Manastirea Cocos , Saon si Celic Dere

- Insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include :

-o cina si o masa de pranz .

-Alte cheltuieli personale

IMPORTANT !! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate acoperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

-Documentele necesare calatoriei : carte de identitate sau pasaport valabil;

Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului.

Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate. In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ; Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.


Bootstrap Image Preview

Traseu : Pitesti – Sibiu – Axinte Sever – Medias – Sighisoara – Odorheiul Secuiesc – Miercurea Ciuc – Sumuleul Mic – Miclosoara – Targul Secuiesc - Brasov – Pitesti.

Obiective : Sibiu -tur pietonal centrul istoric , Biserica Fortificata Axente Sever, Medias – Biserica Sf Margaret , Turnul Trompetilor, Sighisoara – Cetatea Medievala, Odorheiul Secuiesc : Mini Transilvania Parc, Muzeul Portilor Secuiesti, Statiunea Homorod – izvor cu apa minerala, . Basilica Sumuleul Mic cu icoana Sfintei Marii – facatoare de minuni . Miclosoara - Castelul Kalnoky. Tg.Secuiesc .Vizita atelierul de turta dulce.

ZIUA 1.Plecare pe traseul Pitesti-Sibiu - tur pietonal centrul istoric :Piata Mare,Piata Mica,Podul Minciunilor,Catedrala Evanghelica,Biserica Romano-Catolica . Străduţe pietruite, pasaje înguste, case vechi cu acoperişuri înalte şi ochi ce te privesc la tot pasul, biserici uitate de timp, turnuri şi ziduri de apărare, toate vă aşteaptă să le descoperiţi în centrul istoric al Sibiului.

- Axente Sever Biserica fortificata sec.XIV. Biserica a fost construită în primii ani ai secolului XIV, ulterior a fost fortificată și au fost adăugate cămările de provizii şi drumul de strajă de deasupra acestora. Biserica nu a servit doar ca lăcaş de cult ci şi drept adăpost în timpul invaziilor şi a avut rol de depozit pentru cereale şi carne. Şi la Axente Sever exista un Turn al Slăninilor , specific zonei Transilvaniei , unde fiecare familie îşi depozita slănina. Pentru a nu fi confundate, familiile îşi marcau bucăţile de slănină.

-Medias sau Cetatea Luminii datorita simbolurilor solare de pe portile existente la tot pasul. Mediasul poate fi considerat si orasul masoeriei datorita insemnelor masonice de pe exteriorul cladirii liceului Ludwig Roth . Harta Mediasului intoarsa cu susul ion jos are forma de craniu uman. Vizita biserica Sf.Margareta si Turnul Trompetilor.

- Sighișoara sau “Perla Medievală a României” este situată în inima Transilvaniei, și este printre puținele orașe medievale care există în lume în momentul de față dar și singurul oraș bine păstrat și populat din România cu o imagine aparte . Cetatea Sighisoara a fost locuita permanent.

Plimbare de seara in Cetatea Sighisoara.

Seara festiva medievala interactiva cu cina si cu DJ si surprize in Sughisoara

Cazare cu cina festiva hotel 3 * in Sighisoara .

ZIUA 2.Dupa micul dejun vom vizita cetatea Sighisoarei. Dupa ce ne vom incarca pozitiv cu vizitarea obietivelor din cetatea Sighisoara si cu frumoasele lor povesti, ne vom deplasa la Odorheiu-Secuiesc pentru a vizita parcul Mini Transilvania si muzeul Portilor Secuiesti.

De aici vom pleca spre capitala judetului Harghita , municipal Miercurea Ciuc Pe traseu scurta oprire la Homorod-izvor de apa minerala dar si la minunata basilica Sumuleul Mic cu icoana Sfintei Marii,facatoare de minuni, care a primit in dar un trandadir de aur de la Papa Francisc cu ocazia vizitei facute in Romania Cazare cu mic dejun la hotel 3* in Miercurea-Ciuc

ZIUA 3 . Dupa micul dejun se va vizita Cetatea Miko construită între anii 1623 și 1631 în stil neorenascist din ordinul lui Miko Ferenc, consilierul principelui Bethlen Gabor, pentru a opri pătrunderea inamicului dinspre Ghimeș. În anul 1661, în timpul atacului turco-tătar castelul a fost distrus. Clădirea a fost reconstruită în anii 1714-1716 sub conducerea generalului imperial Stephan Steinville

Plecand spre casa ne oprim in Miclosoara pentru a vizita castelul Kalnoky. si in Tg.Secuiesc pentru a vizita a ne distra la atelierul de turta dulce.

Vom ajunge in Pitesti in cursul serii .

TARIF : 675 lei/pers. loc in camera dubla

250 lei/pers. supliment single

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane .Pentru un numar de 25 de platitori, de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 50 lei/pers. sau de a anula excursia

Pretul include:

- 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 3* in Sighisoara

- 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 3* in Miercurea Ciuc

- Transport autocar

- Insotitor grup din partea agentiei

Tariful nu include:

− intrarea la obiectivele turistice

− Optional : seara festiva cu surprise in Sighisoara

- alte cheltuieli personale

Conditii de plata- Avans pentru rezervare ferma la inscriere 200 lei pana la 15 aprilie 2023. Diferenta pana la 15 mai 2023

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari. Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii,

independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru persoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta

de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l

astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna

cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea

in bani a voucherului. In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ; Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia

,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special

, acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul