Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Bay Suites & Maisonettes


Descriere

Golden Bay Suites & Maisonettes este situat în Párga, la 480 de metri de plaja Valtos. Plaja Lychnos este la 4 km de proprietate, iar plaja Sarakiniko se găsește la 12 km. Parcarea privată este gratuită. Toate unitățile au zonă de relaxare. Unele camere sunt prevăzute cu balcon și/sau terasă cu vedere la mare sau la munte. De asemenea, există o bucătărie dotată cu prăjitor de pâine, frigider și plită. Se asigură lenjerie de pat. Golden Bay Suites & Maisonettes are o terasă la soare si ofera WiFi gratuit și facilități de grătar
Descriere hotel
  • Serviciu de curățenie zilnic
  • Schimb de prosoape și lenjerie de pat de 2 ori pe săptămână
  • Animalele de companie nu sunt permise
  • Opțional -  Coș de bun venit (pentru 3 zile), care include: pâine, unt, marmeladă, miere, lapte, suc, ouă, fructe, cafea, ceai (preț 25eur)


Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie